Over ons

De Kachelman maakt in eigen werkplaats handgemaakte unieke hollandse tuinkachels van topkwaliteit. Het grote verschil tussen een tuinkachel en een tuinhaard is de aanwezigheid van een afsluitbare deur. Onze deuren zijn voorzien van een hittebestendige ruit, waardoor u altijd blijft genieten van het vlammenspel. Door te zorgen voor voldoende zuurstoftoevoer in combinatie met een smoorklep is deze buitenkachel erg goed te regelen en heeft ten opzichte van een tuinhaard (zonder deurtje) een zeer hoog rendement c.q. een lager houtverbruik.

Onze terraskachels zijn tevens te gebruiken als BBQ, grill en als pizza oven. Ook kan je er heerlijk broodjes in afbakken of marshmellows in maken. Let op: We hebben veel modellen tuinkachels staan. We hebben een voorraad van gemiddeld 25-50 kachels. De levensduur van onze kachels is hoog: we gebruiken een gemiddelde wanddikte van 3-4mm staal, de kachels zijn gestraald en worden daarna van 2 lagen hittebestendige verf voorzien. Onze kachels hebben meestal een demontabele pijp en kunnen in een gewone auto worden vervoerd. We leveren pijpsystemen zodat u uw kachel onder een afdak of zelfs in een schuur kunt plaatsen.

We zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en hanteren haar leveringsvoorwaarden en bieden garantie. Like ons ook op facebook en doe mee aan de acties op https://www.facebook.com/DeKachelman. We plaatsen hier ook foto's en artikelen over onze tuinkachels.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Wij adviseren u graag omtrent uw tuinhaard of tuinkachel.

Copyright © 2018-present Tjaarda Techniek Consult, All rights reserved.